Notícies

Notícies 2016

22/12/2016: APORTACIÓ AL REBOST SOLIDARI DE SABADELL

A l'igual que en anys anteriors ens adherirem a la campanya nadalenca que des de l'Ajuntament es promou de cara a col·laborar amb el Rebost Solidari de Sabadell. La nostra aportació consistí en aliments bàsics i material de neteja i higiene personal. Fórem atesos per la directora del Rebost, Sra. Calvet.   

12/12/2016: EL SABADELL RUGBY CLUB

La vicepresidenta, Elisabet Grané i el vocal de Relacions Institucionals, Patxi Benito, ens van portar l'actualitat del seu club, fundat el 2014 i que després d'haver-se d'entrenar i jugar fora de Sabadell finalment poden fer-ho a la nostra ciutat, concretament a les instal·lacions de La Roureda. Participen a la lliga de 1a. divisió catalana masculina i enguany han creat un equip femení. Compten amb un planter d'uns 40 jugadors i de 24 jugadores que entrenen 3 cops per setmana. Han creat també una escola per als nens i nenes que es vulguin iniciar en el Rugby i estant preparant per un futur immediat el rugby inclusiu, es a dir per a discapacitats i cadira de rodes. 

07/11/2016: EL MEDALLISTA PARALÍMPIC ÒSCAR SALGUERO I LA SEVA PROJECCIÓ

La consecució de la medalla d'or en els Jocs Paralímpics de Rio 2016 va ser la gran fita assolida per Òscar Salguero, en la prova de 100 metres braça a la categoria SB8. El jove de 18 anys que pertany al Club Natació Sabadell ha treballat fort per aconseguir-ho, havent obtingut també el 2015 la medalla de plata en els Campionats del Món a Glasgow. Cal destacar que va començar amb 12 anys a nedar i que té com a objectiu arribar a ser metge, ja que a començat els estudis de Medecina, aspecte molt lloable i que significa que sap on vol anar, malgrat que li comporti important treball i esperit de sacrifici.

03-10-16: AGILITY UN NOU ESPORT

L'AGILITY UN NOU ESPORT QUE ES PRACTICA AMB LA COMBINACIÓ DE PERSONES I GOSSOS.
El president del Club Agility Ciutat Comtal, Carles Fortuny, acompanyat de 3 components d'un equip de com petició que també duien amb ells un parell de gossetes (Tana i Diva). L'esport va néixer el 1970 a Anglaterra i està inspirat en els concursos de salts hípics, ja que el corredor i el gos han de superar una sèrie d'obstacles com poden ser: túnels, rodes, tobogans, taules, balancins, etc. i fer un eslàlom per aconseguir el mínim d'errades i fer-ho en el mínim de temps. A Catalunya hi ha 20 clubs i es celebren campionats d'Europa i del Món.

21-05-16: VISITA AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

El passat 21 de maig una bona representació dels nostres socis visitàrem les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló.
Una quarentena, entre socis i acompanyants, ens desplaçarem a Montmeló, per efectuar una visita a la part interna del Circuit. Ens va atendre Eva Gómez que ens va ensenyar les sales de "briefing", de premsa, el podi, la de control i altres interioritats. Va ser una visita molt interessant i com a colofó gaudirem d'un parell de voltes amb els nostres vehicles pel traçat del circuit. 

04-04-16: XESCO ESPAR EX-ENTRENADOR D'HANDBOL, ENS VA PARLAR DEL "COACHING"

L'ex-entrenador d'handbol XESCO ESPAR actualment expert en "Coaching" ens va posar al dia sobre aquesta tècnica de conducció d'esportistes i la seva aplicació al món de l'empresa.
Qui va ser entrenador i jugador del primer equip del FC Barcelona, que actualment s'ha especialitzat en donar conferències i editar llibres sobre com tractar i estimular els esportistes d'alt nivell, va estar entre nosaltres a la reunió d'abril. Va exposar-nos la seva trajectòria i de com va passar de ser entrenador del juvenil d'handbol del CF Barcelona a ser un consultor reconegut sobre "coaching".

07-03-16: CARLES CASTILLEJO, L'ATLETA SUPER OLÍMPIC VA ESTAR AMB NOSALTRES

L'atleta olímpic (2004/2008/2012) de proves de fons (maratons, cros, etc.) CARLES CASTILLEJO, el vàrem tenir a la reunió de març.
L'atletisme d'alt nivell en proves de fons i en maratons, així com la seva trajectòria ens va ser exposada per l'atleta català Carles Castillejo. Ell que ha estat olímpic en 3 Jocs i ha aconseguit la mínima per anar als de Rio i ha estat Campió d'Espanya en diverses ocasions, va comentar les seves experiències i vivències en la reunió mensual que mantinguerem el passat 7 de març. La marató s'ha de córrer de forma relaxada, ens va dir, com també va manifestar que molt probablement en els Jocs de Rio, s'acomiadaria de l'alta competició.

01-02-16: EL CENTENARI DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

ELS ACTES DEL CENTENARI DEL CLUB NATACIÓ SABADELL ENS FOREN EXPOSATS PEL SEU PRESIDENT MIQUEL TORRES.
Enguany el Club Natació Sabadell celebra els seus 100 anys d'existència i per aquesta efemèride han organitzat tot un seguit d'actes, tant socials, com esportius i populars, que ens van ser explicats per Miquel Torres. Torres va exposar breument la història del Club, apoiat amb un Power Point i tot seguit va comentar els actes que inclouen competicions internacionals i nacionals de natació i waterpolo, així com de les diverses seccions. Hi haurà també un acte central a La Faràndula i una exposició al casal Pere IV. Resumint un calendari farcit d'actes, tal com es mereix un centenari i un club de la dimensió del CNS.

11-01-16: DANIEL MARTÍNEZ I LES TECNIQUES D'ACTIVACIÓ MUSCULAR

El llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Daniel Martínez Rodríguez va exposar-nos aquesta nova via per a la readaptació de l'esportista.
Davant del nostre interès en conèixer noves tècniques sobre l'activitat física, varem convidat a Daniel Martínez per a què ens poses al corrent de les Tècniques d'Activació Muscular, enfocades a l'esportista. Aquesta tècnica consisteix bàsicament en avaluar i corregir els desequilibris musculars i com a resultat una millora de l'estabilitat i mobilitat articula, tot això ho aconsegueix a través de tests musculars.