Skip to main content

Avui ha tingut lloc al Casal Pere Quart l’entrega del 18è Premi a l’Esportivitat. L’acte, conduït pel cap d’Antena de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés, ha comptat amb la presència del president del Panathlon, Josep Masip, el president d’honor, Martí Sala, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Laura Reyes.

El guardonat ha estat Joan Barberà Soler jugador de Tennis Taula del CN Sabadell, pel seu comportament a les semifinals del Campionat d’Espanya Aleví.

Va ser a Cartagena el passat mes de juny i la situació va ser la següent:

Es veuen les cares el Club Natació Sabadell i La Zubia amb avantatge favorable, en aquell moment, de 2-1 al conjunt sabadellenc. En el quart punt de l’eliminatòria, s’enfronten Joan Barberà Soler i Cristian Sánchez amb l’oportunitat de certificar l’accés a la final. Amb 1-2 i 12-12 en el marcador, la pilota del rival frega per mil·límetres el cantó de la taula, però l’àrbitre atorga el punt a Barberà. Sense dubtar-ho ni un segon, el jove palista sabadellenc el corregeix i acaba pujant al comptador de l’andalús. Al final, el Club acaba perdent l’eliminatòria per un ajustat 2-3 i es penja la medalla de bronze.

I en aquest vídeo podeu veure l’acció de Joan Barberà.

El Joan és fill de Joan Barberà Petit periodista i també jugador de tennis taula i company d’equip.

Moltes felicitats!!. Tot un exemple!!

Fotografia: Joan Barberà acompanyat per Josep Masip, Laura Reyes i Martí Sala. Autor: Roger Benet

Leave a Reply