Skip to main content
2022

ALBERT ROBLEDILLO, SCOUTER DELS WARRIORS

By 3 d'octubre de 2022novembre 21st, 2022No Comments

Albert Robledillo (Ca’n Oriac, Sabadell, 1990 ) scouting o cercapromeses internacional dels guanyadors de la NBA -la lliga professional del bàsquet dels Estats Units-, Golden State Warriors, va ser el convidat del Panathlon Club Sabadell, que obria d´aquesta manera la seva temporada 2022-2023.

L’Albert va treballar durant 10 anys com a periodista especialitzat en futbol a l’Esportiu i que, segons ell: “m’ho vaig passar molt bé i més amb el Centre d’Esports a la Lliga Professional”.

Amb tot va decidir donar un tomb a la seva vida que el va portar a ser scouting d’un dels equips més importants de la NBA. I, per arrodonir-ho, al primer any ja han guanyat l’anell de Campions.

La seva feina cada cop està més valorada ja que cada cop interessa més captar talent a Europa, Xina o Brasil i augmentar el nombre de no americans que ara està sobre el 20%.

Ara espera que li facin entrega de l’Anell de Campió en el partit entre els Warriors i els Lakers. Un partit on les entrades estan a un preu de 900 $.

Leave a Reply