Skip to main content

Una entrevista del periodista Pere Figueras a la secció “El Personatge” del Diari Sabadell d’aquest cap de setmana ens ha permès conèixer una mica més a la nostra consòcia Carme Martínez.

La Carme ha fonamentat la seva vida entre la seva feina al Banc de Sabadell i el Bàsquet. Al Banc on hi va passar tota la seva trajectòria professional i el bàsquet, on va començar de ben joveneta a l’Escola Sagrada Familia amb el Pep Molins d’entrenador.

De la Sagrada Família va anar a jugar al barri de les Termes o recorda que “entrenàvem amb una pista exterior, fes fred o calor”. I als 18 anys passaria a jugar a l’Escola del Carme a l’equip femení APB (A passar-ho bé) creat per l’entrenador Francesc Sánchez (epd) i, el que seria el seu marit Josep Prats. Primer com a jugadora i, després, com a entrenadora. Hi va jugar fins els trenta anys i recorda amb orgull que van arribar a jugar a la Segona Categoria Estatal.

Per la seva tasca en el món del bàsquet li van atorgar la Medalla de Plata de la Federació Catalana de Bàsquet i la Fundació de la mateixa Federació la va reconèixer com a Històrica del Bàsquet.

Continua lligada al món del bàsquet i ara fa tàndem amb el seu fill que és l’entrenador del Sant Quirze i la Carme fa de segona entrenadora.

Tot un exemple la Carme. Felicitats!!

Fotografia: Carme Martínez/@DiarideSabadell

Leave a Reply