Skip to main content
2022

EL NOSTRE 50è. ANIVERSARI

By 30 de juny de 2022agost 22nd, 2022No Comments

La pandèmia ha fet que el nostre 50è aniversari s’hagi hagut de retrassar gairebé un any (el complíem el setembre de 2021), però ara que ho podem celebrar, ho hem fet organitzant diferents actes, que detallem tot seguit:

  • Desembre de 2021. Nou disseny i presentació del nostre nou Logotip ideat i confeccionat per l’artista sabadellenc Jordi Roca
  • Gener de 2022. Convocatòria dels premis especials “Fair Play” 50è. aniversari, que s’han concedit a: Pere Sanromà, atleta i habitual col·laborador de la J.A.S.; a Òscar Rubio, jugador de futbol del C. E. Sabadell per la seva perseverança i esforç i al Vespa Club Sabadell per la seva constant col·laboració en esdeveniments esportius de carretera.
  • Abril/maig de 2022. Renovació total de la nostra pàgina Web
  • Juny de 2022. Taula rodona sobre l’esport d’elit a Sabadell, amb la participació de la waterpolista, Matí Ortiz, la jugadora de bàsquet, Mireia Navarrete, el ciclista professional, David de la Cruz i la taekwondista olímpica, Elisabet Delgado. La direcció del col·loqui va estar a càrrec del nostre consoci Àngel Càrceles, periodista de RTVE.
  • Juny/juliol de 2022. Exhibició d’un recull fotogràfic dels 50 anys del nostre Panathlon, treball fet a càrrec de Martí Sala, Àngels Vives i Lluís Franco
  • En el decurs de la Festa de l’Esport de Sabadell, vàrem rebre una placa commemorativa del nostre 50è aniversari

 

Leave a Reply