Skip to main content
2022

EL WATERPOLO DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

By 14 de juny de 2022agost 22nd, 2022No Comments

Els èxits del waterpolo català, espanyol i internacional es centren en gran part en el Club Natació Sabadell. Per això tinguèrem com a convidats al president del Club, Claudi Martí, la vicepresidenta, Sònia Mayor i els waterpolistes Matí Ortiz i Sergi Cabanas.

El president va fer una exposició dels magnífics resultats obtinguts pels equips masculí i femení dels quals Cabanas i Ortiz en són uns grans representants. També va manifestar la seva disconformitat amb la manera que la Federació Espanyola va resoldre el resultat final de la temporada 2020 (la de la pandèmia), atorgant el títol al CN Mataró sense tenir present que no tots els equips, entre ells nosaltres, havien disputat el mateix nombre de partits que les mataronines, però ja anava bé, així no tornaven a guanyar els de Sabadell.

Catorze lligues guanyades més una final inoblidable (la del 2019) guanyada a l’Olympiakos grec, forma part del palmarés de la Mati Ortiz que des dels 4 anys que està en el Club. Dona valor al fet de poder estudiar al Santa Clara que permet compaginar estudi i entrenament fórmula que va ser clau pel seu desenvolupament.

Sergi Cabanas guanyador de l’Eurocup 2022 que venia de ser campió de Catalunya de 400 m. estils valora que al Club ja de ben petits es formin amb entrenadors, professors i monitors adequats a cada edat, aspecte que aconsegueix anar formant els jugadors.

Leave a Reply