Skip to main content

Qualificat com un autèntic rodamon del futbol, pel mateix president, Josep Masip, l´entitat esportiva sabadellenca va tancar l´any amb la presencia de José Quereda (Ca n’Oriac, 1971, on segueix residint) més conegut com a “Pirri”.

Pirri ha tocat totes les tecles: ”He estat entrenador, formador d´entrenadors, director esportiu, jugador i també he anat molt de temps amb la càmera a l´esquena per les televisions. Recordo amb nostàlgia les gravacions que feia per la Festa de l´Esport sabadellenc”.

Ell mateix va explicar d’on li ve el  sobrenom de Pirri “Això em ve des que tenia uns set o vuit anys, quan a Ca n´Oriac uns quants nanos vam organitzar un torneig adoptant diversos noms; a mi m´agradava el jugador del Real Madrid i també del Puebla mexicà, “Pirri” i vaig anomenar així el meu equip”.

Quereda va fer un repàs de la seva vida professional, des de que era jugador al seu barri de Ca n’Oriac, passant per la seva aventura professional a Corea del Sud i de la seva feina actual com a Director Esportiu del Sant Cristóbal de Terrassa.

De la seva etapa de jugador recorda la il·lusió que li va fer debutar al Ca n’Oriac. I de Corea del Sud va destacar, que en els 20 mesos que hi va ser va treballar amb uns joves jugadors molt obedients i disciplinats, però amb falta d’iniciativa. I finalment de la seva feina actual el San Cristóbal és un dels clubs amb més jugadors: uns 600 amb 40 preparadors i 20 partits setmanals. Li preocupa el comportament d’alguns pares, sobre el seus fills, entrenadors o àrbitres. “Hem arribat a situacions inadmissibles “ sentencia.

 

Leave a Reply