Skip to main content

El Panathlon Club Sabadell va començar l’any 2023 amb Sergio de Celis, nedador nascut a Palma de Mallorca, fa 23 anys, però amb llicència pel C.N. Sabadell. De Celis té el rècord d’Espanya de 100 m. crol (48.41) i és una de les grans esperances de la natació espanyola pels propers JJ.OO. de Paris l’any vinent.

“Desprès d’uns anys en el C.N. Palma, vaig venir a Sabadell. i de la mà de José Antonio del Castillo he progressat enormement, gràcies al treball muscular, que m´ha permès passar de les que eren les meves distàncies habituals: els 200 m. i els 400 m. a la velocitat pura dels 50 i 100 m.; una millora que la podem xifrar en un 2%, i també a les 6 hores d’entrenament diari”.

Així resumeix De Celis, la seva dedicació exclusiva a la natació i al C. N. Sabadell, lloc on han nedat altres mallorquins com Marc Sánchez o la recentment retirada “Cata” Corró.

Tot i que el seu entrenador, conegut en el món de l´aigua com “Casti”, director tècnic del CNS i ex-seleccionador nacional, li va comentar la possibilitat d’entrenar en un Centre d´Alta Tecnificació, De Celis va prioritzat l’entitat sabadellenca i les seves instal·lacions.

“Els objectius a curt i mig termini son els propers Campionats del món, com Fukuoka (2024), sense deixar de banda els Campionats d’Europa i particularment els Jocs Olímpics de Paris 2024, pels quals han fixat una marca mínima de 48.34 en els 100 m. Lliures”.

Fotografia: Sergio de Celis durant la seva exposició. Autor: Sergi Garcés.

Leave a Reply