Skip to main content

Per acabar l’any hem comptat, per a la darrera xerrada, amb la presència del nostre soci Joan Soteras.

En Joan és l’actual president de la Federació Catalana de Futbol i membre de la Comissió Gestora de la Real Federación Española de Fútbol.

Durant la seva exposició en Joan ha explicat com va viure el cas Rubiales i, el seu propi cas, quan es van haver de repetir les eleccions a la Federació Catalana.

En el primer cas es va remetre al Comunicat dels Presidents de les Federacions Territorials i, en el segon, de les pressions sofertes ja que, en paraules seves: “La Federació Catalana de Futbol és molt desitjable des del punt de vista polític”.

Després va explicar tot el que fa la Federació Catalana i va començar dient “la Catalana està molt ben vista per la resta de Federacions, ja que és la millor”. I va donar dades concretes:  225000 Llicències, 30 milions de pressupost, 1400 Clubs, 180 Treballadors i 14 Delegacions.

Finalment va parlar dels seu gran projecte com a President de la Federació Catalana és la construcció de la Ciutat Esportiva, ja que segons Soteras: “som de les poques territorials que no en té” i va explicar el projecte que s’està treballant amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

I també va anunciar que, aquest, serà el seu darrer mandat i va prometre que tornarà a venir a les xerrades ja que ara li és impossible ja que té un peu aquí i un altre a Madrid.

Leave a Reply